Afrika Seksi Sevgiliye Mermaid Gelinlik Dantelli Trian Aplikler Lace Up Geri Kadınlar Gelin Elbise Özel Artı Boyutu

Stoklarımızda SKU: w132825 ₺3 727.50 ₺3 168.38
Miktar:

lütfen aklınızda bulundurun:

1) Sipariş sadece bir parça için düğün dress.It şapka, tül eldiven, peçe vb. Gibi aksesuarlarla birlikte gelmez.

2) Kendi fabrikamız var,bu yüzden bu elbise için sipariş verirken özel yapılmış veya renk değişimi seçebilirsiniz .Sadece 30 usd (özel yapım ücreti için) veya başka bir 30 usd (renk değiştirme ücreti için) ödemeniz gerekir.Ama renk değiştirme ve ısmarlama elbise olamaz returned.So rengi değiştirmek istediğinizde lütfen bedeninizi dikkatlice onaylayın ve elbiseyi ısmarladığınızda bize doğru ölçümü verin.

3) fotoğraf ve bitmiş elbise arasında hafif bir renk farkı olabilir (bu bir hata değildir).Teşekkürler!

4) İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.Teklif vermeden/satın almadan önce bu ek masrafların ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

Renk şeması (lütfen elbiseniz için en sevdiğiniz rengi seçin)

Birçok renk görmek istiyorsanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz .Size kumaşın örnek rengini gönderebiliriz.

Boyut tablosu

Boyutunu ölçmek için nasıl

Lütfen yukarıdaki yapılardaki ölçümü takip edin ve kendinizi dikkatlice ölçün.Bizimle bir sipariş verdiğinizde, elbiseleriniz için ölçüm kum renginizi açıklama kutusuna bırakabilir veya satıcı iletişim e-postası gibi bir mesaj yazabilirsiniz .( Yakalamak .Bel.Kalçalar .Omuzdan bele .Dış Bacak .Omuz omuza .Boy / Boy) 24 saat içinde ,böylece elbiseyi hızlı bir şekilde alabilirsiniz !Başka bir renge veya özel gereksinime ihtiyacınız varsa, lütfen bana e-posta ile ulaşın ve isteğinizle kişisel olarak ilgileneceğim.

Bu elbise ölçümlerinize göre özel olarak yapılabilir.

Ölçümleriniz boyut grafiğimden çok uzaksa, en iyi uyum için son değişikliğin gerekli olabileceğini kabul ettiğiniz sürece elbiseyi ölçümlerinize göre yapmaktan memnuniyet duyarız.

Örneğin: Boyut birimi: santimetre veya inç

1.Tam Göğüs = inç

2.Bel = inç

3.Kalça = inç

4.üst göğüs =

5.büstü altında =

6.Meme ucundan Meme Ucuna =

7.Omuz Omuza =

8.Uzunluk omuz büstü =

9.Ön Uzunluk Omuz Bel =

10.Dış Bacak = (ayakkabılarınız açıkken belden zemine)

11.Yükseklik = (üstten ayakkabısız zemine)

12.Elbise renk = beyaz veya fildişi

Ceket boyutu birimi: centmeters (cm) veya inç

1. omuz=shouder için

2. 2.Kol uzunluğu=

3. Pazı=

Kişiye Özel Elbiseler için Kargo ve İade Bilgileri

Standart bir beden seçerseniz veya bize özel ölçümlerinizi verirseniz, tüm elbise takımlarımız sizin için sıfırdan kişisel olarak uyarlanmıştır.Bu nedenle, nakliye süresi ve iade politikamız bu özel ürünler için farklıdır.

Teslim Süresi

Toplam Nakliye Süresi, elbiselerinizi uyarlamak için gereken süreye + bitmiş elbisenin size gönderilmesi için geçen süreye bağlıdır.

Resmi Elbiseler

Elbiselerinizi profesyonelce uyarlamak 11-13 iş günü sürecektir dressmaker.It daha sonra tesislerimizden varış noktanıza paket seyahati için yaklaşık 3-5 iş günü sürecektir, tam nakliye süresi nakliye şirketi (UPS, DHL, TNT ,vb.) Standardına dayanmaktadır.

gelinlik

Elbiselerinizi profesyonel terzi tarafından uyarlamak 15-17 iş günü sürecektir.Ayrıca tesislerimizden varış noktanıza paket seyahati için yaklaşık 3-5 iş günü sürecektir, tam nakliye süresi nakliye şirketi (UPS, DHL, TNT ,vb.) Standardına dayanmaktadır.

Bilgileri Döndürür

Bizden sipariş edilen tüm elbiseler 24 saat içinde ücretsiz olarak iptal edilebilir, soru sorulmaz.Ancak, elbiseniz özel gününüz için tek seferlik bir terzi olduğundan, 24 saat sonra iptal edilen siparişler, ürün fiyatının %25'ine eşit bir taşıma ücretine tabidir.Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.

1. tüm elbiseler resimdeki gibi %90 % benzer şekilde yapıldı, resimdeki gibi %100 % aynı talep ederseniz, lütfen ödeme yapmayın.. 2. Ben dürüst bir satıcıyım, tüm ürünlerimi kontrol edeceğim, eğer iyi kalitede olmadığını düşünürsem, size göndermeden önce başka bir tane yapmak için onları fabrikaya iade edeceğim . 3, herhangi bir kalite sorunu olmadan öğeleri geri iade etmeyi reddediyorum .eğer satın aldıysanız ve aldıktan sonra sevmiyorsanız, geri dönmeyi reddediyorum !!!! 4.tüm elbiseler ile herhangi bir sorun varsa, bizim iş ile bir anlaşmazlık yapmadan önce lütfen bana ulaşın! 5.aldıktan sonra 2 gün içinde ürün iade kabul edin .

Geri bildirim hakkında: Geri bildirim sizin ve benim için önemlidir, öğelerimizden ve hizmetimizden memnunsanız, lütfen benim için iyi bir geri bildirim gönderin, bunu sizin için de yapacağım, öğelerimizden memnun değilseniz, lütfen hemen bize olumsuz geribildirim vermeyin, lütfen önce benimle iletişime geçin, size iyi bir çözüm vereceğim, değilse, Olumsuz geri bildirim göndermek geç değildir.ben dürüst bir satıcıyım, umarım ciddi bir alıcısınızdır,eğer ödeme yaparsanız, bu "iade politikasını" kabul ettiğinizi kanıtlar.

Etiketler: güzel gelinlik, dökümlü gelinlik, beis gelinlik, bu gelinlik, klasik gelinlik, godet gelinlik, chitenge gelinlik, içn gelinlik, BH wedding gelinlik, sedefli gelinlik.


  • Siluet - Deniz kızı / Trompet
  • Kol Uzunluğu (cm) - Kolsuz
  • Yaka - Bir tanem
  • Kaynak - CN (Menşei)
  • Arka Tasarım - fermuarlı
  • Dekorasyon - Aplikler, Dantel
  • Model Numarası - gelinlik
  • Marka Adı - VİNOPROM
  • Bel kısmı - imparatorluk
  • Gelinlik Kumaşı - Dantel
  • Öğe Türü - gelinlik
  • Kol Stili - Kolsuz
  • Dahili Sütyen - Evet
  • Gerçek Görüntüler - No
  • Elbise Uzunluğu - Kat-Uzunluk
  • Moda Elemanı - nostaljik
  • Hamile Kadınlar için - No
  • Tren - Süpürme / Fırça Treni
  • Menşe Yeri - Çin

Bir Yorum bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

Yeni
Gerçek Resimler Kapalı Omuz Gelinlik 2020 Süpürgelik Aplikler Dantel-up Geri Tül Muhteşem Gelinlikler Gelin için
Gerçek Resimler Kapalı Omuz Gelinlik 2020 Süpürgelik Aplikler Dantel-up Geri Tül Muhteşem Gelinlikler Gelin için mağazamıza hoşgeldiniz Gerçek Resimler Kapalı Omuz Gelinlik 2020 Süpürgelik Aplikler Dantel-up Geri Tül Muhteşem Gelinlikler Gelin için Farkına varmak: 1) Standart boyut hakkında, ABD, ingiltere, EURO boyutu var, lütfen bize açıkça söyleyin.Sipariş verildikten sonra 24 saati aşan herhangi bir boyut/renk/ özel istek değişikliği kabul edilemez. 2) ₺5 181.23 ₺3 626.86
Yeni
LORIE ışık Şampanya Prenses Gelinlik 2020 O-Boyun Aplike Dantel Boho Gelinlik Kolsuz Gelin Elbiseler Custom Made
LORIE ışık Şampanya Prenses Gelinlik 2020 O-Boyun Aplike Dantel Boho Gelinlik Kolsuz Gelin Elbiseler Custom Made Mağazamıza hoşgeldiniz Lütfen Lütfen Notlar: 1.Boyut ve renk elbise için çok önemlidir, bu yüzden renk ve boyutu seçtiğinizde,lütfen renk grafiğimiz ve boyut grafiğimiz olarak seçim yapın, çünkü boyut ülkenizle biraz farklı olabilir. 2.Özel yapılmış elbise istiyorsanız, detaylı boyutu hakkında bize bir mesaj bırakın lütfen büstü___, bel___, kalça___, ₺2 664.98 ₺1 652.21
Yeni
2021 Yeni Tasarımlar En Lüks Dantel Gelin Elbise Zarif V Yaka Boncuk Gelinlik İle Çiçekler Peçe Prenses Gelinlik
2021 Yeni Tasarımlar En Lüks Dantel Gelin Elbise Zarif V Yaka Boncuk Gelinlik İle Çiçekler Peçe Prenses Gelinlik İade Politikası Değiştirme veya para iadesi için iade Memnuniyetiniz bizim için büyük önem taşımaktadır.Paketiniz geldiğinde, elbisenin sipariş spesifikasyonlarınıza göre yapıldığından emin olmanızı ve kontrol etmenizi öneririz.Etiketleri çıkarmadan, değiştirmeden veya elbiseyi yıkamadan elbisenizi mümkün olan en kısa sürede deneyin. Elbiseleri ₺3 170.24 ₺2 219.17
Yeni
LORIE Plaj düğün elbisesi 2019 Yan Bölünmüş Üst Dantel Boho Gelinlik Seksi Aplikler Gelinlik Custom Made Vestidos de novia
LORIE Plaj düğün elbisesi 2019 Yan Bölünmüş Üst Dantel Boho Gelinlik Seksi Aplikler Gelinlik Custom Made Vestidos de novia Mağazamıza hoşgeldiniz Lütfen Lütfen Notlar: 1.Boyut ve renk elbise için çok önemlidir, bu yüzden renk ve boyutu seçtiğinizde,lütfen renk grafiğimiz ve boyut grafiğimiz olarak seçim yapın, çünkü boyut ülkenizle biraz farklı olabilir. 2.Özel yapılmış elbise istiyorsanız, detaylı boyutu hakkında bize bir mesaj bırakın lütfen büstü___, bel___, kalça___, ₺2 612.60 ₺1 306.30
Yeni
JIERUIZE Beyaz vintage dantel backless Gelinlik A-line lace up geri Gelin Elbise Gelinlikler robe de mariee
JIERUIZE Beyaz vintage dantel backless Gelinlik A-line lace up geri Gelin Elbise Gelinlikler robe de mariee Boyut Tablosu doğru boyutu seçmek için lütfen boyut tablosunu dikkatlice kontrol edin . ölçüm talimatı Gelinlik Gümrük vergisi ücretleri Çoğu zaman, alıcı herhangi bir gümrük ücreti ödemek gerekmez.Ancak bazen bazı ülkelerde gümrük memuru katı olabilir.Herhangi bir gümrük ücretinden sorumlu olamayız, lütfen kendi yerinizdeki gümrük ₺2 338.07 ₺1 636.75
Yeni
Vestido De Noiva Zarif Sevgiliye Backless Dantel Üst Gelinlik Saten Fildişi Gelinlikler Gelin Elbise 2020
Vestido De Noiva Zarif Sevgiliye Backless Dantel Üst Gelinlik Saten Fildişi Gelinlikler Gelin Elbise 2020 Vestido De Noiva Zarif Sevgiliye Backless Dantel Üst düğün elbisesi Saten Fildişi Gelinlikler gelinlik 2019 * Elbise Malzeme: Saten+Dantel * Geri Tasarım: Dantel up ama diğer isterseniz , pls bana ulaşın. * Gece Elbisesi Sizi Partide çok Zarif kılar . *Kadın zarif uzun akşam parti elbise. * Elbise diğer Aksesuarlar dahil değildir. * Sadece senin için, kaçırmayın! Notlar: ₺2 749.22 ₺1 786.96
Yeni
2020 Beyaz Gelinlik Straplez Saten İnci Uzun Maxi Elbise Gelin Bir Çizgi Gelinlikler Düşük Geri Fermuar Düğmeleri
2020 Beyaz Gelinlik Straplez Saten İnci Uzun Maxi Elbise Gelin Bir Çizgi Gelinlikler Düşük Geri Fermuar Düğmeleri Ürün satın almadan önce notlar 1. Fiyat sadece elbise içindir,eldiven,ceket, peçe ve kombinezon gibi aksesuarlar dahil değildir. 2. Standart boyut veya özel yapılmış boyut yapıyoruz, fiyat aynı, özel yapılmış seçerseniz lütfen ölçümlerinizi bize bırakın, lütfen aşağıdaki ölçüm talimatına bakın. 1) Tam Büstü = inç veya santimetre 2) ₺3 708.86
Yeni
Lüks A-Line Uzun Kollu V Yaka Tül Dantel Boncuklu Kristal İnciler Gelinlikler 2021 Yeni Tasarım Gelin Elbiseleri Özel Boyut A321
Lüks A-Line Uzun Kollu V Yaka Tül Dantel Boncuklu Kristal İnciler Gelinlikler 2021 Yeni Tasarım Gelin Elbiseleri Özel Boyut A321 MAĞAZAMIZA HOŞGELDİNİZ Sizin için güzel bir gelinlik yapma ve size ve sevdiklerinize tatlı bir düğün için eşlik etme fırsatına sahip olmaktan onur duyuyoruz.Dünyaca ünlü düğün marka firmalar için OEM üretim sağlayan tasarım ve üretim,gelinlik,uzmanlaşmıştır,gelinlik, ünlü uluslararası gelinlik şirketlerin yüksek standartlara göre yapılmış Ve yüksek kaliteli ₺4 566.19 ₺3 013.68
Yeni
Arapça Afrika Gelin Elbise Boncuklu Dantel Gelinlik Uzun Tren V Yaka Gelinlikler Çin Online Mağaza Robe de mariage
Arapça Afrika Gelin Elbise Boncuklu Dantel Gelinlik Uzun Tren V Yaka Gelinlikler Çin Online Mağaza Robe de mariage Düğün mağazasına hoş geldiniz Çin'de profesyonel bir gelinlik üretim fabrikası olarak, 7 yılı aşkın bir süredir düğün ve Moda Elbiseleri üretmekte ve ihraç etmekteyiz.Stil , renk ,boyut veya kendi tasarımlarınız dahil olmak üzere özel yapım hizmet sunabiliriz ,size yüksek kaliteli elbiseler ve rekabetçi fiyat sağlayabiliriz. * Online elbise nasıl satın alınır? ₺3 522.49
Yeni
Seksi Gelinlik Derin V Boyun 2022 Zarif Sparkly A Hattı Şampanya Uzun Parlak Boho Örgün Parti Düğün Gelin Törenlerinde Charms
Seksi Gelinlik Derin V Boyun 2022 Zarif Sparkly A Hattı Şampanya Uzun Parlak Boho Örgün Parti Düğün Gelin Törenlerinde Charms Her elbise için beraber sadece parça her kız gelecekte iyi bir anı olacak Umut Yerine ruh vermek istiyoruz, bahar, sonbahar, kış, yaz, donuk ya da harika yıl bu gelinlik sevgili müşterilerine ait unutulmaz bir anı Olabilir: gelinlik detayları özünde vardır, benzersiz bir kavram üretim süreci için ayrılan süre ve fikirler için, sadece gelinlik değil, sanat zamansız bir iş.Gelinliğin ₺2 553.34 ₺1 838.40
Yeni
Yaz gelinlik 2018 evlilik gelin elbiseleri ışlemeli dantel net gelinlik kırmızı beyaz gelin gelinlik
Yaz gelinlik 2018 evlilik gelin elbiseleri ışlemeli dantel net gelinlik kırmızı beyaz gelin gelinlik Ölçüm Uyarıları Özel yapılmış olmasını istiyorsanız, lütfen aşağıdaki gibi ölçümler sunun! 1. Patlatmak:__________ 2. Bel:_________ 3. Kalça:__________ 4. Omuz omuza:______ 5. Omuzdan zemine (ayakkabılı):________ 6. Sevmiyorsan lütfen bize ulaşın ölçmek için nasıl ( aklına ilk ayakkabı olmadan kat) yükseklik:_____ ₺1 472.18 ₺1 295.49
Yeni
Yeni Romantik O Boyun Zarif Prenses Gelinlik 2022 Uzun Kollu Aplikler Ünlü Balo vestido De Noiva
Yeni Romantik O Boyun Zarif Prenses Gelinlik 2022 Uzun Kollu Aplikler Ünlü Balo vestido De Noiva ₺4 465.17 ₺2 991.69
Yeni
Balo Gelinlik V yaka Uzun Kollu Gelin Elbise dantel aplike Artı Boyutu Gelin Gelinlik
Balo Gelinlik V yaka Uzun Kollu Gelin Elbise dantel aplike Artı Boyutu Gelin Gelinlik Ayrıntılar ve Ekran ₺2 957.77 ₺1 508.52
Yeni
Lhuılıer Zarif Bir Çizgi Straplez Tül Gelinlik 2021 Kat Uzunluk Kolsuz Dantel Üst Boncuklu Gelinlikler
Lhuılıer Zarif Bir Çizgi Straplez Tül Gelinlik 2021 Kat Uzunluk Kolsuz Dantel Üst Boncuklu Gelinlikler Mağazamıza Hoşgeldiniz Sevgili tatlı gelin adayı,sizin için güzel bir gelinlik yapma ve size ve sevdiklerinize tatlı bir düğün için eşlik etme fırsatına sahip olmaktan onur duyuyoruz. Bir dizi dünyaca ünlü düğün markası şirketi için OEM üretimi sağlayan üst sınıf gelinlik tasarımı ve üretiminde uzmanız,Gelinliklerimiz ünlü uluslararası gelinlik şirketlerinin ₺6 698.13 ₺4 688.64
Yeni
Sparkly Spagetti Sapanlar Tam Boncuk İnciler Üst Siyah Kadın Gelinlik Sweep Tren Kabarık Tül Balo Gelinlikler 2022
Sparkly Spagetti Sapanlar Tam Boncuk İnciler Üst Siyah Kadın Gelinlik Sweep Tren Kabarık Tül Balo Gelinlikler 2022 Boyut Tablosu Elbise Boyut Tablosu Artı Boyutu Elbiseler Boyut Tablosu Ölçümler Nasıl Yapılır 1.Modelin Ölçümleri 2.Mükemmel oturan bir elbise mükemmel ölçümlerle başlar.Ölçüye göre yapılmış bir elbise sipariş etmeden önce www.3kltd.com.tr doğru ölçmenize yardımcı olabilecek profesyonel bir yerel terzi bulmanızı şiddetle tavsiye ₺4 286.63 ₺3 643.63