Nintend için oyun Anahtarı 380 mAh Wirless Bluetooth Gampead Denetleyici Joystick Destek sürüm 5.0 Anahtarı Pro

Stoklarımızda SKU: w44897 ₺1 035.31
Miktar:

Nintend için oyun Anahtarı 380 mAh Wirless Bluetooth Gampead Denetleyici Joystick Destek sürüm 5.0 Anahtarı Pro

Ürün açıklaması

Nintendo Switch ile bağlanmak için Bluetooth kablosuz iletişim,Güçlü anti-parazit özelliğine sahip herhangi bir sürücüyü yüklemeye gerek yok.Ergonomik tasarım ve hafif tutamak yapısı, oynatıcıyı rahat hissettirir, jiroskop ekseni işlevini destekler ve çift motorlu titreşim işlevini destekler.

NFC işlevi yok!!!!

Bağlantı talimatları

Tutamacı ana bilgisayara ilk kez bağlayın: Ana bilgisayar menü arayüzünde, Ana bilgisayar eşleştirme modu arayüzüne girmek için denetleyiciler→Tutuşu/sırayı parmağınızla değiştir'e dokunun.Tutamacı açmak için A + HOME tuş bileşimini 5 saniye basılı tutun.Dört LED düğmesi hızla yanıp sönmeye başlar ve tutamak eşleştirme moduna girer.5 saniye sonra, tutamak ana bilgisayarla başarıyla eşleştirilir, bir LED her zaman yanar, ardından A düğmesine basın. .

Not: Tanıtıcı ana bilgisayara ilk kez bağlanır.Ana bilgisayar menüsü arabirimi çalıştırılmazsa, tanıtıcı ana bilgisayarla otomatik olarak eşleştirilmez.

LED ışık talimatları

Basın A / B/X / Y + Ev olacak seçim farklı Sinyal kanalı.Tutamacın ve ana bilgisayarın doğru şekilde bağlandığını gösteren tek bir LED her zaman açıktır.Kolu şarj etmek için USB kablosunu takın, gösterge ışığı yavaşça yanıp söner; pil tamamen şarj olduktan sonra gösterge ışığı söner.

Çalışma gerilimi: DC 3.7-4.2 V

USB giriş voltajı / akımı: DC 5.0 V / 500mA

Kullanım mesafe aralığı: ≤8M

Pil kapasitesi: 380 mAh

Tam şarj sonra pil ömrü: 5 saat ya da öylesine

Şarj süresi: 2-3 saat

Bekleme süresi: 25 gün ya da öylesine

Kolu net ağırlık: 202g (şarj kablosu dahil 222g)

Kolu boyutu: 150mm * 103mm * 60mm

Ambalaj listesi:

2 kolu,

2 şarj kablosu,

2 manuel

Renk: Yazma

1.Lütfen sipariş verirken alıcının bilgilerinin doğru olduğundan emin olun.Rus müşterilerin bize 3 ingilizce kelime (İsim/Göbek adı/Soyadı) ile tam adı sağlamaları gerekecektir.

2.Öğelerin rengini resmi web sitesine göre adlandırıyoruz.Biraz farklı olabilir, lütfen anlaşılabilir olun.

3.Hediye olarak gönderdiğimiz ve nakliye sırasında kusurlu veya hasar görmüş herhangi bir öğeden sorumlu değiliz.Lütfen anlayın!

4.Parsel gümrük tarafından sıkı bir şekilde denetlenirse.Gümrükleri temizlemek için hala vergi ödemeniz gerekiyor.Gümrük vergilerini ödemeyeceğiz.İade veya kayıp parselin maliyeti, gümrük işlemlerini reddetmesi nedeniyle müşteriye ait olacaktır.

5.Lütfen parseli posta görevlisinin huzurunda açın,Parsel hasar görmüşse veya boşsa (çalınmışsa), lütfen postaneden resmi belgeyi, özellikle talep talep kağıdını vermesini isteyin

6.Web sitemiz ürün öğelerini gerçek renge yakın olarak sunar, ancak farklı bir ışık ve görüntü faktörü alır, belirli bir renk vardır.

1) Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

2) Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.

3) Eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemeler 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

1) Nakliye Yöntemi ve Teslim Süresi Verileri Hakkında,Sadece MAĞAZA ürünlerimiz için uygundur, diğer satıcılar için uygun değildir.Lütfen anlayın!

2) Brezilya'daysanız, gümrük için 3.5 $ ' dan fazla vergi ödemeniz gerekebilir,Alıcı 30 gün içinde ücreti ödemezse, paket bize iade edilir,bazı meney ve paketi kaybedebilirsiniz.

3) Hızlandırılmış DHL/FedEx/TNT/UPS satıyorsanız, kutuyu imzaladığınızda biraz vergi ödemeniz gerekebilir.

4) Brezilya, Şili ve Arjantin'deyseniz ve DHL/FedEx/TNT/Ups'i seçerseniz, malların gümrükten daha hızlı geçmesine yardımcı olmak için lütfen KDV numaranızı bize bildirin.

5) Brezilya, Şili ve İspanya'dan geliyorsanız ve UPS nakliye yolunu seçerseniz, kutuyu aldığınızda ödeme kanıtını göstermeniz gerekir.

6) İsveç'ten iseniz, gümrük için 7.5 $veya 12.5 $daha fazla vergi ödemeniz gerekebilir.

7) Eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Gönderiyi takip edeceğiz ve bir cevapla mümkün olan en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!

8) www.3kltd.com.tr tarafından büyük bir satış varsa veya ulusal politika değişikliklerine, doğal afetlere neden oluyorsa, bazı gecikmelere neden olabilir.

1) Tam İade, eğer sipariş almazsanız,

2) Öğe açıklandığı gibi değilse, tam veya Kısmi geri ödeme

3) Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve SİZE geri ÖDEME VEYA değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı.

Etiketler: nintend anahtarı cartao, nintend yumuşak anahtarı, küçük nintend anahtarı, kablosuz gamepad 1, anahtar p 300, nintend anahtarı zl, nintend anahtarı ffıx, vynile nintend anahtarı, viaje nintend anahtarı, nintend anahtarı gioco.


  • Malzeme - ABS plastik
  • Paket - Evet
  • Garanti - 6 Ay
  • Uyumlu Marka / Model - Nintendo
  • İşlev 02 - nintend için anahtarı
  • Model Numarası - S-SG022
  • Kablosuz menzil - 8-10m
  • İşlev 03 - Destek sürüm 5.0 Anahtarı
  • İşlev 04 - nintend oyunları denetleyicisi için
  • Arayüz Tipi - bluetooth
  • Pil - Şarj edilebilir lityum pil
  • İşlev 01 - Gerçek Oyun Deneyimi
  • Marka Adı - K ISHAKO
  • Tip - Gamepad'ler
  • İşlev - Oyun Denetleyicisi
  • Ürün ismi - Pc için Bluetooth / Kablosuz Joystick Gamepad

Bir Yorum bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

Yeni
Oyun Denetleyicisi Bluetooth-compatiblefor Anahtarı Windows Android macOS Gamepad için Ahududu pi 2B / 3B / 3B+ / 4B / sıfır / sıfır W / sıfır WH
Oyun Denetleyicisi Bluetooth-compatiblefor Anahtarı Windows Android macOS Gamepad için Ahududu pi 2B / 3B / 3B+ / 4B / sıfır / sıfır W / sıfır WH 8 Bitdo Sıfır 2 Bluetooth Gamepad için Anahtarı Windows Android macOS için Ahududu pi 3B / 3B+ / sıfır / sıfır w / sıfır WH Switch, Windows, Android, macOS ve daha fazlasıyla uyumludur. Yükseltilebilir bellenim 2D oyunlar için yapılmış ₺920.51 ₺460.35
Yeni
Ipega Kablosuz Bluetooth Oyun Denetleyicisi Gamepad Joystick Android Windows PC TV
Ipega Kablosuz Bluetooth Oyun Denetleyicisi Gamepad Joystick Android Windows PC TV Açıklama Yok ₺1 113.40
Yeni
3 Adet/grup Gamepad 16 Bit Denetleyici AV kablosu için Süper Nintendo SNES Sistemi Konsol Kontrol Pedi
3 Adet/grup Gamepad 16 Bit Denetleyici AV kablosu için Süper Nintendo SNES Sistemi Konsol Kontrol Pedi 3 Adet / paket Nintendo 16 Bit SNES Denetleyici AV kablosu için Nintendo SNES Sistemi Konsol denetleyici SNES gamepad Oyun Denetleyicisi Pad için Süper Nintendo SNES NES Sistemi Konsol Kontrol 16 Bit Denetleyici,Süper Nintendo SNES Sistemi için,gri Denetleyici Özellikleri: 1.Şekil, tasarım ve düğme yapılandırması tam olarak seçilir ve klasikleri tekrar yaşamaya başlar! 2.Üçüncü taraf ₺1 032.52 ₺619.51
Yeni
Redragon JÜPİTER G809 Çıkarılabilir Sol / Sağ El Kavrama Yüksek Hassasiyetli RSF 3D Joystick PS4 + anahtarı Bluetooth Gamepad
Redragon JÜPİTER G809 Çıkarılabilir Sol / Sağ El Kavrama Yüksek Hassasiyetli RSF 3D Joystick PS4 + anahtarı Bluetooth Gamepad Redragon JÜPİTER G809 Çıkarılabilir Sol / Sağ El Kavrama Yüksek Hassasiyetli RSF 3D Joystick PS4 + anahtarı Bluetooth Gamepad BİR DENETLEYİCİSİ İKİ.Redragon G809 gamepad hem PS4 hem de Nintendo Switch ile uyumludur.Denetleyicide bulunan dokunmatik yüzey/Altı eksenli Sensör / Mikrofon, PS4, PS4 Slim ve PS4 Pro konsollarınızla iyi çalışır.Ayrıca, Altı eksenli sensör anahtarla ₺1 304.25
Yeni
PC Alıcısı Kablosuz 2.4 G ile Microsoft Xbox 360 için Gamepad Joystick Denetleyicisi Kablosuz Denetleyici
PC Alıcısı Kablosuz 2.4 G ile Microsoft Xbox 360 için Gamepad Joystick Denetleyicisi Kablosuz Denetleyici Özellikler: Oyun deneyiminizi geliştirmek için XBO X360 video oyunu ve Bilgisayar için uygundur Duyarlı ve hassas başparmak çubukları ile hassasiyet ve konfor elde edin.Yeniden tasarlanan D-Pad, Spor, Dövüş, FPS gibi her türlü oyun için idealdir.: XBOX 360 için değil (Destek ekipmanlar dahil) D yönlü ve geniş Yüzey hareketleri Özellikler: Bağlantı: 2.4 G kablosuz alıcı Güç ₺1 134.28 ₺567.14
Yeni
GB Boys renkli dizüstü bilgisayar oyun konsolu için, arkadan aydınlatmalı 2,7 inç klasik oyun konsolu, 66 entegre Oyun
GB Boys renkli dizüstü bilgisayar oyun konsolu için, arkadan aydınlatmalı 2,7 inç klasik oyun konsolu, 66 entegre Oyun ₺2 217.49 ₺1 108.74
Yeni
Bluetooth Kablosuz Oyun Kolu Anahtarı Kolu Tek tıklama Uyandırma Vücut Oyunu Çevreleyen
Bluetooth Kablosuz Oyun Kolu Anahtarı Kolu Tek tıklama Uyandırma Vücut Oyunu Çevreleyen Oyun Makinesi Parçaları Tipi: Oyun Makinesi Kolu Titreşim yöntemi: titreşim Uygulanabilir ürünler: Anahtarı Ürün boyutu: 15.5 * 10.6 * 6.8 cm ürün ağırlığı: 0.18 kg Uygulanabilir sayısı: 1 ₺980.15 ₺686.05
Yeni
Kablosuz Denetleyici Gamepad İçin Nintendo Anahtarı JoyCon (L/R) Denetleyicisi için Anahtarı Kablosuz Joystick ile Kayış
Kablosuz Denetleyici Gamepad İçin Nintendo Anahtarı JoyCon (L/R) Denetleyicisi için Anahtarı Kablosuz Joystick ile Kayış Kablosuz Denetleyici Gamepad İçin Nintendo Anahtarı JoyCon (L/R) Denetleyicisi için Anahtarı Kablosuz Joystick ile Kayış Ürün Açıklaması: -.Nintend Switch ile kullanılmak üzere yeni oyun türlerini mümkün kılan denetleyiciler olan JoyCon ile tanışın. -.Çok yönlü JoyCon, oyuncuların eğlenmesi için birçok şaşırtıcı yeni yol sunar. -.İki JoyCon, her elde bağımsız ₺987.79 ₺780.35
Yeni
SOUNDFOX Bluetooth kablosuz oyun kolu Mini Denetleyici NFC Fonksiyonu ile Nintendo Anahtarı / Anahtarı LİTE Uzaktan Gamepad Denetleyici
SOUNDFOX Bluetooth kablosuz oyun kolu Mini Denetleyici NFC Fonksiyonu ile Nintendo Anahtarı / Anahtarı LİTE Uzaktan Gamepad Denetleyici SOUNDFOX Bluetooth kablosuz oyun kolu Mini Denetleyici NFC Fonksiyonu ile Nintendo Anahtarı / Anahtarı LİTE Uzaktan Gamepad Denetleyici Mermi Noktaları: Function1: Yüksek Hassasiyetli İzleme Algoritması Function2: NFC Algılama Fonksiyonu Function3: Motor Titreşim Ayarı Function4: Dört Seviye Ayarı Function5: Bir Anahtar Sürekli Çekim Fonksiyonu Function6: ₺1 095.70 ₺745.13
Yeni
Apple iPhone için Backbone One iOS Mobil Oyun Gamepad/Denetleyici (MFı Sertifikalı) - Apple Arcade, Playstation Remote Play,
Apple iPhone için Backbone One iOS Mobil Oyun Gamepad/Denetleyici (MFı Sertifikalı) - Apple Arcade, Playstation Remote Play, DESTEKLENEN tüm DENETLEYİCİ OYUNLARINI oynayın: En üst düzey mobil oyun deneyimi için duyarlı analog tetikleyiciler, hızlı dokunsal düğmeler ve tıklanabilir parmak çubukları En düşük GECİKME süresi BAĞLANTI: Ultra duyarlı denetleyici oyunu için iPhone'unuzun Lightning bağlantı noktasına sorunsuz bir şekilde bağlanır ₺1 304.63
Yeni
ıpega Gamepad PG9157 kablosuz bluetooth Oyun Joystick Gamepad Telefon Denetleyici Konsolu Joystick İçin Xiaomi Huawei Samsung iphone
ıpega Gamepad PG9157 kablosuz bluetooth Oyun Joystick Gamepad Telefon Denetleyici Konsolu Joystick İçin Xiaomi Huawei Samsung iphone ıpega gamepad PG9157 1. Yeni yükseltilmiş gamepad, drect connect & play, kullanımı kolay, aktivasyon yok, uygulamaya gerek yok. (sistem gereksinimleri: 6.0'ın üzerindeki Android sistemleri için destek, iOS sistemleri 11.0 ~ 13.3.1). 2. Bu Gamepad, Android/ iOS akıllı telefon/ tablette oyun oynamayı, kablosuz bağlantı üzerinden akıllı TV'yi, kablolu bağlantı üzerinden P3/Ns ₺1 770.56 ₺354.11
Yeni
20 PCS İçin NES kablosuz USB fişi Mini Dört Düğmeler Kablosuz oyun denetleyicisi joystick Gamepad İle Kablosuz Alıcı
20 PCS İçin NES kablosuz USB fişi Mini Dört Düğmeler Kablosuz oyun denetleyicisi joystick Gamepad İle Kablosuz Alıcı 20 PCS İçin NES kablosuz USB fişi Mini Dört Düğmeler Kablosuz oyun denetleyicisi joystick Gamepad İle Kablosuz Alıcı 100 % Marka Yeni yüksek kalite garantili For NES Denetleyicisi parmaklarınızın ucuna otantik retro oyun getiriyor! Ayrıca Wii Uzaktan kumandasına da takılabilir, böylece Wii veya Wii-U konsolunuzdaki NES oyunları için Sanal konsolla da ₺7 007.51 ₺4 204.43
Yeni
Kablosuz PS4 Gamepad için Playstation 4 Oyun Denetleyicisi ile 6-Eksen Gyro Hareket Çift Titreşim Iyi Hediyeler Seçim için Erkekler ve Çocuklar
Kablosuz PS4 Gamepad için Playstation 4 Oyun Denetleyicisi ile 6-Eksen Gyro Hareket Çift Titreşim Iyi Hediyeler Seçim için Erkekler ve Çocuklar ISHAKO Fabrika Kablosuz SONY PS4 Gamepad Altı eksenli Çift Titreşim Dokunmatik Pad P4 Gamepad BT Mando PS4 Oyun Aksesuarları Oyun 4 joystick VIP Taraftar Kulübü * Mağazamızı takip edin, VIP müşterimiz olabilir * Ürünlerimizi sepete ve istek listesine ekleyin.Kupon alabilir. * Her ayın 15'inde %31'e varan taraftar indirimi. * Her fan, her ayın 15'inde ₺970.27
Yeni
VERİ KURBAĞA Bluetooth uyumlu kablosuz oyun denetleyicisi için PS4 konsolu PS5 tarzı çift titreşim gamepad için PC / Android telefon
VERİ KURBAĞA Bluetooth uyumlu kablosuz oyun denetleyicisi için PS4 konsolu PS5 tarzı çift titreşim gamepad için PC / Android telefon VERİ KURBAĞA Bluetooth uyumlu kablosuz oyun denetleyicisi için PS4 konsolu PS5 tarzı çift titreşim gamepad için PC / Android telefon PS4 gamepad kablosuz bluetooth PS4 ana bilgisayar denetleyicisi Fonksiyon: çift titreşim / altı eksen/touchpad ile/kulaklık / mikrofon tüm orijinal fonksiyonları Bluetooth: 2.1 + EDR Pil kapasitesi: 600 mAh polimer lityum pil Şarj ₺1 430.43 ₺715.31
Yeni
Nintendo Anahtarı El Denetleyicisi Kavrama Konsolu Gamepad Çift Motorlu Titreşim Dahili 6 Eksenli Gyro Ter geçirmez
Nintendo Anahtarı El Denetleyicisi Kavrama Konsolu Gamepad Çift Motorlu Titreşim Dahili 6 Eksenli Gyro Ter geçirmez Tanım: 1. Kurulum yöntemi: Kurulumdan önce, oyun konsolunu açın ve ayarlar menüsüne girin, Tutamak ve Sensör ayar öğesini ve Pro tutamak kablolu bağlantısı nı açık olarak bulun. 2. Otomatik bağlantı: Switch kavrama kolu, Switch oyun konsolu için özel bir oyun tutamağıdır; Nintendo Switch oyun konsolu doğrudan tutamağa tutamağa monte edilir.Oyun konsolunu ₺977.91 ₺635.73